Χρησιμοποιούμε Cookies 🍪
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies.
Περισσότερα για τα Cookies: www.aboutcookies.org

Μανταρίνι 10 ml

Μανταρίνι 10 ml
Μανταρίνι 10 ml
4,30€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κατασκευαστής: Πιπερόριζα
  • Κωδικός προϊόντος: p030022

Διαθέσιμες Επιλογές

ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

Περιγραφή: Tο αιθέριο έλαιο προέρχεται προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη της φλούδας των καρπών της μανταρινιάς (Citrus reticulata, Κιτρέα η δικτυωτή), ενός μικρού εσπεριδοειδούς δένδρου. Είναι αειθαλές, ευαίσθητο και εύκολα καταστρέφεται από το κρύο. Φύεται σε τροπικά και υποτροπικά κλίματα. Τα κλαδιά της είναι πολύ διακλαδισμένα, και τα φύλλα βαθυπράσινα, ωοειδή, στενά και μυτερά. Τα άνθη λευκά, μικρά και αρωματικά, εμφανίζονται ενωμένα. Οι καρποί, όμοιοι με πορτοκάλια, αλλά πιο μικροί και πεπιεσμένοι στους δύο πόλους, περιβάλλονται από αρωματικό φλοιό, που αποσπάται εύκολα, ενώ το χρώμα τους κυμαίνεται από το κίτρινο ως το πορτοκαλοκόκκινο.

INCI Name: Citrus Nobilis Oil

Ιδιότητες: Έχει αντισηπτικές , χαλαρωτικές , ηρεμιστικές ,καταπραϋντικές ιδιότητες. Προστατεύει τα τραύματα από το να γίνουν σηπτικά καθώς και από άλλες βακτηριδιακές, μυκητιασικές ή ιογενείς λοιμώξεις, εμποδίζοντας τη διείσδυση μικροβίων. Καθαρίζει το αίμα βοηθώντας στην απομάκρυνση τοξικών και ανεπιθύμητων ουσιών από το σώμα . Τονώνει τον οργανισμό και ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, ιδιαίτερα κάτω από το δέρμα, έτσι διατηρείται η επιδερμίδα αναζωογονημένη και λαμπερή. Βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και των ραγάδων του δέρματος και είναι χρήσιμο για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ακμή.

Χρήση-Εφαρμογές : Ποσοστό χρήσης έως 2% ,σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος έως 0,5%. Δεν χρησιμοποιείται απευθείας στο δέρμα. Συνδυάζεται καλά με τα αιθέρια έλαια Νέρολι, Γκρέιπφρουτ, Πορτοκάλι, Μοσχολέμονο, Λεμόνι, Περγαμόντο, Κανέλα, Ιεροβότανο, Γαρίφαλο, Λιβάνι, Λεβάντα, Μοσχοκάρυδο.

Παραμένει σταθερό όταν φυλάσσεται σε κλειστό δοχείο, προστατευμένο από το φως, σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Οι παραπάνω πληροφορίες δεν αποτελούν προτροπή για την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων.

Κωδικός προϊόντος: p030039
Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου (rose petals essential oil), προέρχεται από τα φύλλα του τριαντάφυλλου Rosa rubiginosa της οικογένειας των Ροδοειδώ..
4,80€
Κωδικός προϊόντος: p020144
ΚΟΚΟ ΠΟΠΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΙΟ 200γρΤραγανές μπάλες δημητριακών σε συνδυασμό με σοκολάτα κουβερτούρα αποτελούν την ιδανική πρόταση για ένα ολοκληρωμένο..
2,50€
Καλάθι
Κωδικός προϊόντος: p030057
Κισσός έλαιο 100 ml Το λάδι Κισσού είναι το αποτελεσματικότερο λάδι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς έχει ..
9,60€
Κωδικός προϊόντος: p090006
Κερί Εκκλησίας Καθαρό Μελισσοκέρι Αγίας Τραπέζης Μελί Νο 20..
8,00€
Καλάθι
Κωδικός προϊόντος: p011118
Η απόλυτη Μαύρη Σοκολάτα της Vivani με 100% Κακάο φτιάχνεται από 3 βιολογικά συστατικά: Κακαόμαζα, τραγανά κομμάτια κακάο και μια δόση βούτυρο κακάο..
5,30€
Καλάθι
Κωδικός προϊόντος: p020103
Μείγμα βοτάνων -Υπέρταση 100 γρ ..
4,50€
Καλάθι
Κωδικός προϊόντος: p060008
Eπιστημονικά σχεδιασμένη σύνθεση για την καλή λειτουργία αρθρώσεων, τενόντων και μυών, αύξηση κινητικότητας και αντιμετώπιση δυσκαμψίας.Συμβάλλει στηΚ..
Εξοικονομείτε -45%
11,80€ 21,50€
Κωδικός προϊόντος: p070008
Αποξηραμένα φρούτα - Πεπόνι Χωρίς Ζάχαρη  1 κιλό   Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον των επιστημόνων έχει στραφεί στα αποξηραμένα..
25,00€
Καλάθι